Kunt u het zich nog voorstellen? Een leven zonder internet, nou wij in ieder geval niet. Bijna alles is tegenwoordig verbonden met elkaar via het internet. Maar wat is nou het beste of slimste. Met deze vragen kunt u bij ons goed terecht.

Samen met u gaan wij opzoek naar een passende oplossing. Of het nou om een ADSL verbinding gaat of misschien wel Kabel of Glasvezel. Met onze partner bent in een handomdraai aangesloten op het wereld wijde web.

ADSL

Internet over een koperlijn, deze techniek bestaat al een tijd maar word nog gretig gebruik van gemaakt. Het voordeel van deze techniek is dat je geen bandbreedte inlevert als er meerdere verbindingen over dezelfde lijn gaan. Een nadeel is er ook, namelijk lijn lengte. De afstand tussen de telefooncentrale en eindpunt is is bepalend voor de snelheid van het internet.

Kabel

Internet over de kabel word voornamelijk verzorgd door Ziggo. Deze techniek blijft innoveren met snelheid, dat is ook gelijk het voordeel van internet via de kabel. Door de hoge snelheden kan deze techniek zich goed meten met glasvezel. Een nadeel van kabel is dat er bandbreedte gedeeld wordt door alle gebruikers van de wijk. Daarom kan je in de dal-uren een hogere snelheid hebben dan op piek-uren. Echter is het verschil bijna niet te merken tegenwoordig.

Glasvezel

Fiber optic of te wel Glasvezel, deze techniek is bekent voor de hoge snelheid. Deze snelheden kunnen zowel synchroon als a-synchroon worden geleverd. Dit houd in had de download en upload snelheid gelijk is aan elkaar (synchroon). Deze verbinding is handig voor bedrijven welke veel data versturen door bijvoorbeeld een dagelijkse online backup. De kosten van glasvezel zijn vaak hoger dan de traditionele verbindingstype.

Wij gaan samen met u kijken naar de beste oplossing voor uw onderneming. Daarbij zullen wij ook letten op kosten, beschikbaarheid en haalbaarheid.