Camera’s en sensoren ze zijn overal, je kant het niet bedenken of er zit een sensor of camera in. Nu is dat bij auto’s heel logisch, want je wil natuurlijk schade voorkomen. Met de mogelijkheden van deze tijd is dat ook tegen te gaan. Daarnaast is het ook erg leuk om met een dashcam een film te maken van uw reis, of mocht u het nodig hebben, een videoverslag van bijvoorbeeld een ongeval.

Achteruitrijcamera

Hoe vaak hoor je het niet, ik heb een paaltje geraakt met achteruitrijden. Of dat iemand aanwijzingen geeft voor het achteruitrijden zodat het allemaal goed verloopt. Daarom zijn er achteruitrijcamera’s ontwikkeld. Je hebt ze met hulplijnen of zelfs uit meerdere hoeken.

Vind je Camera Of een compleet set?

Pioneer NC-BC8

Dashcam

Je kent ze wel, die filmpjes op internet waar je een rare gebeurtenis ziet op de weg of een hele mooie time-lapse van de vakantie reis. Maar een dashcam is meer dan dat. Het kan bijvoorbeeld de een goed bewijs zijn in een schadeclaim, maar ook is het handig voor als je auto geparkeerd staat. Want zo zijn er dashcams welke bij iedere trilling direct beginnen op te nemen, zodat de dader eerder onthuld kan worden.

Bestel nu

BlackVue DR650-2CH

Parkeersensoren

Deze sensoren zie je vaak op de bumpers zitten. Deze laten jou door middel van een akoestisch of mogelijk een optisch signaal weten dat er een object in de buurt van uw voertuig zit. Hiermee word het parkeren op een overvolle parkeerplaats een stuk makkelijker. Deze sensoren zijn voor alle soorten voertuigen te verkrijgen. Zo heb je systemen met 4, 8 of meer sensoren voor de voor-, achter- en de zij-kant.

Bestel nu

Dometic MWE7106F