Maximale veiligheid voor u, uw werknemer en uw klanten!

Telpoint levert en monteert effectieve oplossingen voor een optimale bescherming, waardoor de overdraagbaarheid van het cornavirus aanzienlijk wordt verkleind. *

De Cornona scheidingsschermen die wij gebruiken zijn uitsluitend van raamfolie PVC materiaal en Polycarbonaat. De bestuurder dient regelmatig de conditie van het scherm en zijn bevestiging te controleren. Polycarbonaat oftewel veiligheidsglas (4mm dik) gebruiken wij vanwege haar slagvastheid, lichtdoorlatendheid: 92%, lichter dan glas en vele malen sterker dan plexiglas. Daarnaast is het nagenoeg onbreekbaar.

* Uiteraard is eigen verantwoordelijkheid, gezond verstand en het respecteren van de maatregelen zoals het RIVM ze heeft opgesteld essentieel voor het overwinnen van het coronavirus (COVID-19). Richtlijnen volgens het: RIVM Richtlijnen – maatregelen. Getoonde oplossingen op deze pagina zijn preventieve oplossingen.
* Het scheidingsscherm is niet getoetst op eventuele effecten bij schade door ongelukken. Hiervoor kan Telpoint Benelux niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen hiervan. De opdrachtgever kan eventuele boetes en of aansprakelijkheid niet verhalen en is zelf verantwoordelijk voor het gebruik. 
* De Corona scheidingsschermen bieden extra hygiëne en geeft geen garantie tegen het virus zelf. Het plaatsen van schermen wordt gezien als extra voorzorgsmaatregel waarbij de bestuurder regelmatig de conditie van het scherm dient te controleren en/of schoon te maken met de juiste middelen.

Automotive oplossingen

  • Scheidingsschermen voor bedrijfswagens
  • Scheidingsschermen voor personenwagens
  • Scheidingsschermen voor taxi, rolstoel- en groepsvervoer
  • Scheidingsschermen voor Afval en Reclycing voertuigen
  • Maatwerkoplossingen voor Touringcars en VIP-vervoer
  • Maatwerkoplossingen voor het Openbaar Vervoer