Pioneer introduceert NAVGATE EVO

We hebben tegenwoordig andere wensen dan vroeger. We willen geavanceerde navigatiemogelijkheden, een superieure geluidskwaliteit, geavanceerde connectiviteit met hun smartphone en meer. Net daarom komt Pioneer met NAVGATE EVO. Met dit innovatieve concept heb jij een infotainmentsysteem tot de beschikking dat perfect in jouw dashboard is geïntegreerd en de Pioneer NAVGATE EVO kan talloze functies met jouw stem, de knoppen op het stuurwiel of via het touchscreen bedienen.

Perfecte integratie

De NAVGATE EVO-serie integreert naadloos in het interieur van jouw auto. Maak jou ervaring met de NAVGATE EVO nog rijker door de oorspronkelijke functionaliteit van uw auto te gebruiken.

Centrale functies van jouw auto

NAVGATE EVO integreert centrale functies van de oorspronkelijke autofabrikant, zoals klimaatbeheersing en park assist.

In de kleur van jouw dashboard

NAVGATE EVO is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waarvan er altijd één perfect bij de kleur van uw dashboard past.

Originele bedieningsknoppen van het stuur

NAVGATE EVO gebruik de bestaande bedieningsknoppen van het stuur om ervoor te zorgen dat u geen functionaliteit verliest en gebruiksgemak behoudt.

Multifunctioneel beeldscherm

NAVGATE EVO behoudt het oorspronkelijke, multifunctionele beeldscherm, dat recht vóór u geplaatst is. In één oogopslag ziet u informatie die afkomstig is van uw auto of NAVGATE EVO, zonder uw aandacht op de weg vóór u te verliezen.

7-inch Touchscreen

Met het 7” WVGA multitouch capacitieve scherm kunt u het systeem bedienen door aanraking, dichtknijpen van de vingers of door te scrollen. Daarnaast worden er kaarten, belangrijke informatie over de auto, apps en audio-/videofuncties op het scherm weergegeven.

Zo heeft de NAVGATE EVO nog meer functies, kijk op de product pagina in onze shop om deze te bekijken.

Navgate EVO VW Golf 7

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.