Ritregistratie! Makkelijk bijhouden van kilometers.

Het nieuwe jaar komt eraan en de regels gaan weer veranderen. Maak het u zelf of uw werknemers makkelijk om de kilometerregistratie bij te houden door middel van GPS-module. Met een systeem van Europetrack word deze handeling kind eenvoudig en houd u meer tijd over voor leuke dingen. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw auto live te volgen.

Met een EuropeTrack systeem kom je niet voor verrassingen te staan en is alles goed overzichtelijk en simpel bij te houden. Door de optionele Prive/Zakelijk schakelaar krijg je een goed inzicht in de gereden kilometers. Met de verandering van de regels in 2017 willen wij u helpen het hoofd boven water te houden.

Bijtelling naar 22%

De bijtelling voor alle leaseauto’s gaat in 2017 naar 22% voor voertuigen met een verbrandingsmotor. Alleen volledig elektrische auto’s krijgen een extra stimulans door een bijtelling van 4%. Hiermee wil de belastingdienst duidelijkheid scheppen in de wirwar van verschillende tarieven.

De 4% bijtelling

Er komt ook een extra maatregel voor de 4% bijtelling, vanaf 2019 geld dat alleen over de eerste vijftigduizend euro van de cataloguswaarde, alles daarboven wordt tegen 22% belast.

  2016 2017
0 gram/km 4% 4%
1-50 gram/km 15% 22%
51-106 gram/km 21% 22%
>106 gram/km 25% 22%
Fiscaal Rapport
Snelheid Rapport
Live-tracking

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.