Samsung heeft de Galaxy Xcover 4 aangekondigd

Samsung kondigt de Galaxy XCover 4 aan. De smartphone heeft een groter HD-display en meer geheugen, maar behoudt de robuustheid van zijn voorganger, aldus de fabrikant. En vervolgt: “Tegelijk is de behuizing smaller en heeft het toestel een stijlvol design. Door de extra stevigheid is de Galaxy XCover 4 ideaal voor gebruik onder extreme omstandigheden.” De Samsung Galaxy XCover 4 is vanaf april verkrijgbaar in Nederland.

“Bij Samsung zoeken we naar de beste gebruikservaring voor iedereen,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Dat bewijzen we met de XCover 4. Het toestel heeft tal van functies die er speciaal op zijn gericht om het beste uit het toestel te halen, óók in extremere omstandigheden. Zo is de smartphone ideaal voor mensen die werken in de bouw- of transportsector. Qua design is de XCover 4 in alles een Galaxy-smartphone.”

Samsung gaat verder over het nieuwe toestel: “De Galaxy XCover 4 heeft een stijlvol en slank design met verbeterde grip en een smallere behuizing. Toch doet het toestel de XCover-lijn eer aan met een robuust uiterlijk. Bovendien kun je de smartphone in alle omstandigheden snel en eenvoudig bedienen dankzij de ‘glove mode’. Bepaalde toetsen op de XCover 4 zijn te personaliseren. Zo heb je snel toegang tot jouw meest gebruikte apps zoals de led-zaklamp en camera en optimaliseer je de gebruikservaring op de smartphone.”

“De XCover 4 is stof- en waterdicht (IP68) en heeft een verbeterde 13 MP achtercamera en 5 MP camera aan de voorkant. De verwijderbare batterij heeft een langere levensduur”, aldus Samsung. Het bedrijft meent verder: “Door meer geheugen (16 GB) en extra RAM (2 GB) is de XCover 4 krachtiger en kun je meer data opslaan. Dat zorgt voor zowel werk als privé voor meer mogelijkheden.”

Bron: Connexieb2b.nl

Samsung Galaxy Xcover 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *