Een trekhaak voor een fietsendrager is geen overbodige luxe in Nederland, want Nederland is het fietsland van de wereld. 84% van de Nederlandse bevolking heeft een of meer fietsen. Door de korte afstanden en het vlakke landschap dragen daar aan mee.

Trekhaken

Om de fiets goed te kunnen vervoeren heb je een goede trekhaak nodig, deze moet aan een aantal eisen voldoen. In samenwerking met Trekhaakcentrum.nl monteren wij trekhaken van de bekendste merken. Deze monteren wij zelf in onze werkplaats. Maar welke heeft u nou nodig.

Trekhaken zijn in eigenlijk in 4 versies verkrijgbaar, namelijk een vaste haak, afneembare trekhaak en dan een 7-polig of 13-polig stekker. Voor een kleine aanhanger en fietsendrager zonder achterruitlichten kunt u gebruikmaken van een 7-polig stekker. Voor een grote aanhanger, denk aan een aanhanger met dubbele as, of een fietsendrager met achteruitrijlichten heeft u een 13-polig stekker nodig.

Voor een caravan adviseren wij altijd voor een 13-polig stekker te gaan, echter heeft u dan ook nog een optie om constante stroom aan te leggen voor bijvoorbeeld de koelkast. Zo word de koelkast gekoeld tijdens het rijden en kunt u bij aankomst een lekker gekoeld drankje nemen.

Maak gebruik van de handige tool aan de rechter kant of via deze link om te kijken wat het u gaat kosten om een trekhaak te laten monteren.

Bestel een trekhaak

Fietsendragers

Ook leveren wij fietsendragers, deze komen is veel verschillende vormen en maten. Echter staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel en hebben wij een aantal modellen geselecteerd waar wij zelf erg tevreden mee zijn. Deze modellen lopen uit van y-model welke de fietsen bij het frame op tillen en zelfs modellen met de mogelijkheid voor 3 of 4 fietsen. Echter houd het daar niet mee op, er is namelijk nu ook een model welke uitermate geschikt is voor elektrische fietsen. Deze kan je door middel van een optionele oprij goot op de fietsendrager zetten, echter is er ook een model met een heuse elektrische lift. Deze fietsendrager is alleen geschikt voor een 13-polig stekker.

Bestel nu een fietsendrager

Pro-User Diamant