We hebben tegenwoordig ook de mogelijkheid om een voertuig te wrappen & blinderen. Dit doen wij met uitsluitend de hoogste kwaliteit producten, welke zo secuur mogelijk worden aangebracht.

Wrappen

Waarom is wrappen nou zo interessant? Het heeft een aantal voordelen ten opzichte van het opnieuw spuiten van de auto. De folie vervangt de traditionele kleur van uw auto en heeft een beschermende functie voor de lak. Zo bent u ten opzichte van de auto laten spuiten beter beschermd tegen UV- en lakschade. De folie is namelijk krasbestendiger dan een laklaag. Dit kan weer positief uitpakken voor de restwaarde van de auto.

Het is ook goedkoper dan de hele auto opnieuw laten spuiten. Het kan soms wel 2000 tot 3000 euro in prijsverschil oplopen. Voor een prijs voor het wrappen van uw auto of bestelwagen kunt u het beste contact opnemen met de verkoop afdeling via telefoonnummer: 0318-690630

Avery Wrap

Naast dat het goedkoper is dan spuiten, neemt het wrappen ook minder tijd in beslag. Hierdoor heeft u weer eerder beschikking over uw voertuig. Ook is het folie makkelijk te vervangen of te verwijderen.

Glanzend, mat, parelmoer, metallic of zelfs geborsteld! Er zijn veel soorten kleureffecten en is eigenlijk ook in iedere kleur beschikbaar. Ook voor belettering is het ideaal, als u bijvoorbeeld een uitgebreid logo heeft of een heel thema op uw bestel bus wil, zo is uw bestelwagen snel om getoverd in een rijdende reclamebord.

Kijk hier voor de opties

Blinderen

Meer privacy of minder last van de zon? Het kan allemaal met het blinderen van de achterste ruiten. Naast de kleur heeft het nog een extra voordeel het is namelijk ook een UV-filter. Hierdoor verkleurd het interieur minder door wat ten goede komt van de waarde van de auto.

Als het voertuig wordt toegelaten op de weg, moet de voorruit minimaal 75% lichtdoorlatend zijn. De lichtdoorlatendheid van de zijruiten aan de voorkant moet minimaal 70% zijn. Voor alle duidelijkheid: 100% is volledige lichtdoorlatendheid. De achterruit mag wel zijn voorzien van een folie of coating. Het voertuig moet dan wel een rechter-buitenspiegel hebben. Het blijkt dat bijna alle autoruiten in de fabriek al een coating hebben gekregen. Hierdoor is de lichtdoorlatendheid zo’n 75%. Het is daarom niet verstandig om nog een folie aan te brengen. De lichtdoorlatendheid vermindert hierdoor nog meer. Het is dan al snel lager dan de toegelaten 55%.

OM.nl : Al deze regels staan in de Europese richtlijn 92/22/EEG.
Lichtdoorlatenheid

Kort gezegd houd dit in dat de lichtdoorlatendheid van de voorruit en van de voorste zijruiten moeten minimaal 70% zijn en dat de achterruit wel mag zijn voorzien van een folie of coating. Het voertuig moet dan wel een rechter-buitenspiegel hebben.

Kijk hier voor de opties