Voor mobiele telefonie bent aan het juiste adres bij ons. Wij zijn een onafhankelijke aanbieder van de grote netwerken KPN, Vodafone, T-Mobile, Telfort, Tele2 en Yes Telecom. Daarnaast zijn wij leverancier van vaste telefonie van de providers Yes Telecom, Telfort, KPN, Tele2, Vodafone Ziggo en Dean One.

Abonnementen

Wat betreft uw mobiele telefonie wilt u optimaal bereikbaar zijn tegen een goede prijs, ook in het buitenland. Daarom is een goed advies van belang! Wij helpen u niet alleen met het vinden van een passend abonnement, maar ook een toestel of tablet die de functionaliteit biedt die u nodig heeft.

Wij beheren uw portfolio pro-actief, verandert uw belgedrag, dan kunnen wij daar tijdig op in springen en waar mogelijk aanpassingen doen. Ook zullen wij u aan het einde van uw contract benaderen voor een verlenging of wellicht een overstap.

Los toestel

Wij leveren GSM toestellen van alle merken! Dus ook voor de nieuwste Apple iPhone of Samsung Galaxy bent u bij ons welkom. Daarnaast leveren wij ook gespecialiseerde toestellen van Sonim en RugGear. Deze toestellen hebben extra functies zoals een Push-To-Talk knop en/of een Man Down-functie voor de “Lone Worker”. Deze toestellen zijn uitermate geschikt voor beveiligers maar ook voor bijvoorbeeld een boswachter.

Huur toestellen

Naast abonnementen en vaste contracten kunnen wij u ook een tijdelijke huur van mobiele telefoons met telefoonnummer aanbieden. Deze toestellen kunt u bijvoorbeeld gebruiken bij geplande onderhoud van uw vaste telefooncentrale, als u een overstap maak naar een ander platform of zelfs als u een evenement organiseert en iedereen bereikbaar moet zijn in geval van calamiteiten.