Telpoint Benelux is een bedrijf met jarenlange ervaring in de automotive- en telecom-wereld. Een enthousiast team van inbouwspecialisten en telecomprofessionals staan garant voor een hoog kwaliteitsniveau en servicegehalte.

Als totaalleverancier bieden wij een breed scala aan producten en diensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor o.a. zakelijke telefonie abonnementen met of zonder toestel, handsfree carkit, navigatiesystemen, beveiligingssystemen, ritregistratiesystemen en multimedia oplossingen.

Telpoint biedt een unieke landelijke inbouwservice aan; Onze gecertificeerde inbouwspecialisten komen op locatie (bij u voor de deur) om de diverse hardware vakkundig in te bouwen in voer- en vaartuigen, waarbij kwaliteit, service en scherpe prijsstelling onze standaard kenmerken zijn.

Mede door onze veel bezochte internetsite https://carkit.nl is Telpoint een grote speler op het gebied van handsfree carkits en inmiddels bekend als de handsfree specialist van Nederland. U kunt bij ons terecht voor het inbouwen van 1 auto tot het projectmatig inbouwen van honderden voertuigen voor bedrijven en overheidsinstellingen.

Telpoint is de inbouwspecialist van Nederland en het aanspreekpunt voor uw wagenpark!