Telpoint, de communicatieleverancier!

Mobiele telefonie

Bent u opzoek naar een partner welke de zorg van de mobiele telefonie op zich neemt voor uw hele bedrijf? Bij ons bent u dan aan het juiste adres! Wij regelen alles van abonnementen tot toestellen, maar ook eerstelijns support en helpdesk. Nieuwe SIM-kaart nodig? Toestel problemen of gewoon data overzetten? Ook dat regelen wij voor u. Daarnaast gaan we natuurlijk altijd voor een kostenverlaging.

Vaste telefonie

Voor vaste telefonie kunt u ook bij ons terecht. Wij helpen u te bepalen welk type vaste telefonie u het beste kan gebruiken deze technologie heeft namelijk ook niet stil gestaan. Door de stroomversnelling die we kennen van de mobiele telefonie maar ook van het internet zijn er verschillende systemen ontwikkeld voor vaste telefonie. Om voor u de beste en voordeligste oplossing te vinden willen wij u graag uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek!

Internet

Kunt u nog zonder? Juist, niet dus! Vrijwel alle communicatie gaat via het internet en dat maakt het onmisbaar in een organisatie van deze tijd. Een goede internet verbinding heeft u dus nodig, samen gaan we kijken welk type voor u het beste en voordeligste uit de bus komt.