Om u maximaal gemak te bieden voorzien wij u graag in het leveren en aansluiten van alle mogelijke mobiele telefoonabonnementen en mobiele telefoons.
Het grote voordeel is dat wij onafhankelijk zijn en de markt overzien, waardoor wij u dus op maat kunnen adviseren.

Bij Telpoint kunt u terecht voor uw mobiele (data) abonnementen van KPN, Tele2, Telfort, T-Mobile en Vodafone. De hectiek van de telecommarkt zorgt vaak voor ergernis en frustratie. Wij houden het transparant en zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat u probleemloos kunt communiceren en mobiel kunt werken en dat noemen wij ontzorgen.

Ook op het gebied van vaste telefonie is de markt in beweging. Met onze dienstverlening willen wij u graag de zorg uit handen nemen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de onderliggende technologie, protocollen of verbindingen. Uiteindelijk wilt u met uw bedrijf telefonisch bereikbaar zijn voor uw zakelijke relaties en moeten uw medewerkers kunnen bellen, met behoud of verbetering van de kwaliteit die zij altijd gewend zijn. En daar zijn wij graag uw betrouwbare partner in!

Telpoint Benelux is communicatie thuis, op kantoor en onderweg!