Wie kent het niet, onenigheid met elkaar over welke weg te nemen op reis. En wat dacht je van tankbonnetjes met kilometerstanden of aanrijdtijden en wegrijdtijden noteren in een kladbokje voor de kilometerregistratie. Echter is dat nu allemaal verleden tijd, door de komst van GPS en touchscreen techniek hebben daar geen last meer van.

Navigatie

Met draagbare navigatie van tegenwoordig word niet alleen de route berekend en makkelijk zichtbaar, maar ze kunnen ook voor files en flitsers waarschuwen. Daarnaast hebben de modellen in het hogere segment ook de mogelijkheid om pushberichten en inkomende telefoongesprekken weer te geven op het scherm. Met schermen van 5 tot 6 inch kunt u gemakkelijk uw route plannen en volgen. Dit in combinatie met gratis kaart updates, kunnen wij u garanderen dat er geen gezeur komt over de te rijden route.

Naast draagbare navigatie zijn er ook inbouw modellen. Deze modellen zijn vaak complete entertainmentsystemen waar meer dan alleen op genavigeerd kan worden. Je kan ze in 2 bouw formaten vinden, 1-DIN en 2-DIN. Een 1-DIN model heeft vaak een kantelscherm, een 2-DIN heeft een groot vast touchscreen. Deze schermen varieren van grote tussen 6,2 inch en 8 inch.

Zoek een navigatie

TomTom GO 620
Pioneer AVIC-F80DAB

TomTom Telematics

Naast de standaard modellen van TomTom, zijn wij ook retailer in TomTom Telematics producten. Zo leveren wij niet alleen de TomTom Pro modellen maar ook de bijbehorende TomTom LINK kastjes. Met de TomTom Pro modellen en Webfleet van TomTom Telematics kan u de voertuigen van uw bedrijf met precisie volgen en aansturen. Denk dan niet alleen optimale te rijden routes, maar ook aan een complete rijdstijlanalyse inclusief brandstof bespaar mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om meerdere functies toe te voegen in webfleet om bijvoorbeeld de temperatuur in een koelwagen te controleren op afstand.

Webfleet

Bestel een TomTom Pro

Heeft u niet alle functionaliteit nodig van TomTom Telematics maar wel een kilometerregistratie en mogelijke live volgen dan adviseren wij voor een wat meer basic uitvoering te gaan namelijk ritregistratie.

Ritregistratie

Ritregistratie is ideaal voor auto’s van de zaak, maar ook voor een wagenparkbeheerder. Hiermee kunt u makkelijk de kilometers bijhouden en heeft ook de mogelijkheid om voertuigen live te volgen op een kaart. Hiermee word snelheid, route en reistijd gearchiveerd, hiermee kunt u gemakkelijk een fiscaal rapport maken welke u als bewijs voor de belastingdienst kan gebruiken. Hiermee komt u niet voor onaangename verrassingen te staan op het moment de belastingdienst de gegevens opvraagt.

Bestel een Europetrack

Europetrack