Alarmen en sloten, de beveiliging van uw auto, bestelwagen of vrachtwagen is niet meer weg te denken. Verzekeringen stellen vaak een alarm of slot verplicht als uw voertuig in een risicogroep zit. Nu denkt u misschien, risico groep? Denk dan aan snelle en duurdere segment voertuigen, bijvoorbeeld een BMW 5-serie of een Camper.

Alarm

Voor alarmen zijn er 3 categorieën, deze waren voor 1 januari 2015 in klasse verdeeld echter worden die klasse officieel niet meer gehanteerd door de branchorganisatie Kiwa/SCM.

  • Startonderbreker – klasse 1
  • Alarmsysteem – klasse 2
  • Alarmsysteem met hellingsdetectie – klasse 3

Voertuigvolgsysteem

Op de hierboven genoemde alarmsystemen kan een klasse 4 en 5 bij komen, het voertuigvolgsysteem. Deze systemen zij in combinatie met een abonnement voor lokaliseren en calamiteiten afhandeling door middel van een meldkamer. De volgende configuraties zijn beschikbaar en bepaald de klasse van uw alarmsysteem:

  • Startonderbreker + Voertuigvolgsysteem = klasse 4
  • Alarmsysteem met hellingsdetectie + Voertuigvolgsysteem dat niet geactiveerd wordt door het klasse 3 alarm = klasse 4
  • Alarmsysteem met hellingsdetectie + Voertuigvolgsysteem dat geactiveerd wordt door het klasse 3 alarm = klasse 5

Kies een Alarm

DEFA DVS90
Voertuigvolsysteem

Sloten

Naast alarmen zijn er ook nog andere beveiligingsmiddelen. Zo zijn er versnellingsbaksloten en portiervergrendeling voor bestelwagens, campers en vrachtwagens. Als u een camper bezit kunt u een versnellingsbakslot in laten bouwen en zo er zeker van te zijn dat de camper niet verplaatst word. Extra portiervergrendeling word ook steeds meer gemeengoed in de transportsector. Hiermee is de laadruimte extra beveiligd tegen het openbreken en blijft uw lading veilig.

Versnellingsbakslot

Dit slot is een must have als u een camper heeft, hiermee ben je verzekerd dat de camper niet van zijn plek kan worden gehaald. Wij bouwen versnellingsbaksloten in van het merk Bearlock. Deze sloten worden steeds vaker ook geaccepteerd als extra beveiliging door verzekeringen voor de normale personenauto.

Bestel nu

Portiervergrendeling

Per jaar worden in Nederland meer dan 2.500 lichte bedrijfsvoertuigen gestolen, waarvan maar een beperkt aantal wordt teruggevonden. Zelfs als de inbraak mislukt, richt de inbraakpoging schade aan portieren aan. Om uw auto, de gereedschappen en de lading te beschermen leveren wij het Gatelock beveiligingsslot.

Gatelock is een innovatief mechanisch beveiligingsslot ontworpen om uw voertuig, gereedschap en lading tegen diefstal te beschermen. Het slot kan gebruikt worden op zowel achter- als schuifdeuren. Het stalen huis en het verharde oppervlak zorgen voor een maximale sterkte en taaiheid. De Gatelock is ongrijpbaar voor de meeste inbraakgereedschappen en bestendig tegen zagen en boren. De slam lock bediening zorgt ervoor dat u uw lading eenvoudig en veilig kunt laden en lossen. Het slot is verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen.

Bestel nu

Bearlock en Gatelock
Gatelock
Bent u er uit wat u nodig heeft? Klik dan hier voor alle mogelijkheden. Voor vragen kunt u bellen met ons: 0318-6906030